Otisak

Otisak i zaštita podataka


Otisak

Bozenka-Ivan
Pansion
Bijakovici BB
88266 Medjugorje

Telefon: 0038 736651611
E-Mail: info@medjugorje-frieden.com

 

Odricanje od odgovornosti - Pravni podaci

§ 1 Ograničenje odgovornosti

Sadržaj ove web stranice su stvorili s pažnjom. Međutim, pružatelj usluga ne jamči za točnost, potpunost ili aktualnost sadržaja.Korištenje sadržaja na web stranicama je na korisnikovom vlastiti rizik. Doprinosi identificirani po imenu odražava mišljenje autora, a ne nužno mišljenje usluga.Sama Korištenje stranice ne stvara nikakav ugovorni odnos između korisnika i davatelja.

§ 2 Vanjske poveznice
Ova web stranica sadrži linkove na web stranice trećih strana ("vanjske poveznice"). Ove web stranice su odgovornost pojedinih operatera.Pružatelj je napravio prvi povezanost eksterne linkove sadržaja utvrdile jesu li ikakvih zakonskih povreda. U to vrijeme nije pravno djelo bilo očito.Davatelj nema utjecaj na sadašnje i buduće dizajn i sadržaj povezanih stranica.Uključivanje vanjskih poveznica ne znači da davatelj usvaja iza referentne ili link na vlastiti sadržaj.Stalni nadzor vanjskih poveznica je za davatelja, bez konkretnih dokaza o kršenju. Sa znanjem o kršenju prava, kao vanjski linkovi će odmah biti izbrisani.

§ 3 Autorska i Prava izvedbe
Sadržaj objavljen na ovim stranicama podložni su njemački autorskom pravu i pomoćne autorskih prava. Svaka uporaba njemačke autorsko pravo i pomoćne autorskih prava nije dopušteno zahtijeva prethodnu pisanu suglasnost davatelja ili njihovih vlasnika. To se osobito odnosi na kopiranje, uređivanje, prevođenje, pohranu, obradu i reprodukciju sadržaja u bazama podataka ili drugim elektroničkim medijima i sustavima. Sadržaj i prava trećih osoba su označeni kao takvi.Neovlašteno umnožavanje ili distribucija pojedinih sadržaja ili kompletnih stranica nije dopušteno i kažnjivo. Dopušteno je samo proizvodnja primjeraka i preuzimanja za osobnu, privatnu i nekomercijalnu uporabu.

Predstavljanje ove web stranice u vanjskim okvirima dozvoljeno je samo uz pismeno dopuštenje.

§ 4 posebni uvjeti korištenja
Što se tiče posebnih uvjeta za pojedine namjene ovog web odstupati od prethodnih stavaka, izrijekom se navodi u odgovarajuće mjesto. U tom slučaju primjenjuju se u svakom slučaju specifičnim uvjetima korištenja.

Izvor: Kontakti stvorene s Jura foruma.

 


Izjava o zaštiti privatnosti:

privatnosti 

Željeli bismo Vas obavijestiti naše privatnosti. Ovdje ćete naći sve informacije o prikupljanju i korištenju osobnih podataka kada koristite našu web stranicu. Napominjemo mjerodavno pravo za Njemačku o zaštiti osobnih podataka. Možete se odnose na našoj web stranici ovu izjavu u bilo kojem trenutku.

Mi izričito naglasiti da je prijenos podataka preko Interneta (primjerice komunikaciju putem e-maila) sigurnosne propuste i da se ne može u potpunosti biti zaštićeni od pristupa trećih osoba.

Korištenje kontaktirajte naš otisak u komercijalne svrhe izričito je nepoželjno, osim ako smo prethodno dao našu pismenu suglasnost ili već postoji poslovni odnos.Davatelj i sve imenovane osobe na ovim stranicama ovime se protive bilo kakvu komercijalnu upotrebu i prosljeđivanje njihovih podataka.

osobnih podataka
Možete posjetiti našu web stranicu bez davanja osobnih podataka. U do sada prikupljeni na našim stranama osobne podatke (kao što su ime, adresa ili e-mail adresa), ovo je koliko je to moguće, na dobrovoljnoj osnovi. Ovi podaci ne mogu bez vašeg izričitog pristanka. Ako između vas i nas ugovor, biti zadovoljan, odnosno izmjene i dopune ili učinite zahtjev za nas, mi prikupljamo i koristimo osobne podatke o vama u mjeri potrebnoj za te svrhe (inventara podataka). Mi prikupljamo, obrađujemo i koristimo osobne podatke u mjeri koja je potrebna kako bi se omogućilo korištenje web prinos (data korištenju). Svi osobni podaci su pohranjeni samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhu postoje (obrade vašeg zahtjeva ili izvršenje ugovora) potreban. Evo, porezne i komercijalne razdoblja čuvanja zakon se uzeti u obzir. Red nadležnih tijela, možemo u pojedinim slučajevima takvih podataka (podatke o zalihama), u mjeri koja je potrebna u svrhu provođenja zakona, sigurnost, da ispunjavaju zakonske obveze ustavnih tijela za zaštitu ili vojsku ili za izvršenje prava intelektualnog vlasništva.

Privatnosti za uslugu web analytics Google Analytics
Ova internetska stranica koristi Google Analytics, uslugu web-analizu koju pruža Google Inc ("Google"). Google Analytics koristi tzv. "Kolačići", tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem računalu i omogućuju analizu vašeg korištenja web stranice.Informacije generira cookie o vašem korištenju ove web stranice obično prenose na Google poslužitelj u SAD-u i pohranjene tamo. Imamo IP-anonimizaciji aktivira. Na ovoj web stranici, vaša IP adresa će stoga skraćen unutar država članica Europske unije ili drugih stranaka Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima je potpuni IP adresa prenose na Google poslužitelj u SAD-u i skratili tamo. U ime operatora ove web stranice, Google će koristiti ove informacije za procjenu vaše korištenje web stranice, sastavljanje izvješća o web aktivnosti i pružanje druga s web stranice i internet usluge povezane s operatora web stranice. Koji je u okviru Google Analytics iz IP-adrese neće se spojiti s drugim podacima Googlea. Možete odbiti uporabu kolačića odabirom odgovarajućeg postavke na vašem pregledniku softvera; ali ističemo da se po želji može koristiti njihovoj punoj mjeri u ovom slučaju nije sve značajke ove web stranice. Također možete spriječiti podataka koje generira cookie o vašem korištenju web stranice (uključujući vašu IP adresu.) Na Google i obradu tih podataka od strane Googlea preuzimanjem dostupan na sljedećem linku dodatka za preglednik i instalirati: http: // alate .google.com / dlpage / gaoptout? hl = de

Pravo na informaciju
Imate pravo u bilo koje vrijeme, trošak i bez odgađanja kako bi se raspitao o optužbama vaših osobnih podataka. Imate pravo u bilo kojem trenutku, pod uvjetom da svoj pristanak za korištenje vaših osobnih podataka s budućim učinkom opozvati. Pružiti informacije, obratite se prodavaču koristeći kontaktne podatke u impresumu.